KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...
Monissa muovijärjestelmissä, kuten joustavissa PVC-lattiamateriaaleissa, käytetään erilaisista syistä epäorgaanisia täyteaineita. Nämä epäorgaaniset lisäaineet eivät kuitenkaan osoita merkittävää taipumusta liuottamaan muovisolujen nestemäisiin komponentteihin. Ilman sopivia lisäaineita tämä on käytännössä mahdotonta. Täyteaineen optimaalisen jakautumisen saavuttamiseksi NEWOS tarjoaa innovatiivisia ja markkinoilla testattuja prosessiapuvälineitä dispergointivaiheeseen nimellä NEWOTEC.